5 Gode Ideer til indsamling af penge til velgørenhed

fundraising

At samle penge ind kan helt klart gøres på kreativ vis. Mange ender med at benytte de samme kedelige metoder til at samle penge ind til en velgørenhedsorganisation. Dette virker ikke så effektivt, fordi alle andre har set det før. Du vil opelve meget større success hvis du gør noget unikt. Dine ideer skal være unikke og kunne skabe en helhed. Dine deltagere skal have det sjovt, hygge sig, være motiverede og have lyst til at snakke om det med andre venner. Måske kan det gå viralt? Tænk muligheder, og ikke begrænsninger!

Nedenfor er nogle smarte metoder, som du kan bruge til at indsamle kapital til en velgørenhed. Tag et kig på disse ideer, og få al den inspiration som du kan fra dem.

Inddrag børn

Undgå at ignorere børn. De har magt til at påvirke forældre og donorer. Børn er typisk ret gode i at hive op i personer med vigtighed. Lad børn hygge sig i et show eller en anden form for begivenhed. Herefter ser du forældre som viser sig i bøælger for at hjælpe årsagen. Og selvfølgelig er de også mødt op for at støte deres børn, hvilket er win-win for dig.

Hold et gadekarneval

Få en fest på gaden så hurtigt som muligt. Få noget musik på. Enten DJ, en højtaler eller et rigtig band. Lad folk komme ind, men få dem til at betale. Du kan så tilbyde dem spil, mad, underholdning eller noget helt tredje. Der er så mange muligheder. Dette er også godt for det lokale liv.

Prøv online

du kan også prøve at hoste en online fundraiser kampagne. Dette virker rigtig godt for mange, mens det virker mindre godt for andre sager. Prøv det!

Organiser en form for konkurrence

Organiser en hyggelig konkurrence. Det kan være hvad som helst. Det kan være en konkurrence i bordspil, videospil eller noget helt tredje.

Du kan sælge lodsedler

at sælge lodsedler er også en mulighed. Det er ganske vel ikke en original ide, som aldrig er set før, men den har vist sig at virke rigtig mange gange. Giv det et forsøg!

Det skal nævnes at nogle unge har indsamlet penge til velgørende formål ved at tage et kviklån, og herefter betale pengene til det velgørende formål. Dette er ikke noget som vi anbefaler, da du i sidste ende selv skal stå og betale regningen. Det er sket før med nogle unge, som har brugt Vivus.dk lån. De tilbyder ganske vel et gratis lån på op til 4.000 kroner, som er gratis så længe du tilbagebetaler det inden for 30 dage. Men tænk dig om inden du overvejer sådan en mulighed, da det i princippet ikke er en ordentlig måde at indsamle penge til velgørenhed.