At samle penge ind redder liv

børn i leg

At samle penge ind til børn i nød i Afrika, redder liv. Det er utrolig vigtigt, at du ligger mærke til, hvor stor forskel du kan gøre for en familie i Afrika bare ved at donere et par kroner om ugen. Så i stedet for at spille dine penge væk på et godt livecasino, vil jeg anbefale, at du lige giver dig selv 10 minutter, hvor du tænker over, om du virkelig har brug for alle de overflødige penge som du har. Tænk på hvor stor forskel dine penge kan gøre, hvis du donerer dem til et godt formål. Vi anbefaler dig, at du enten donerer penge via. Unicef, Red Barnet eller Planfader. Hvis grunden til, at du ikke donerer penge til de fattige i nød i Afrika er, at du ikke får husket at sende pengene hver måned, så skal du være glad for at der er en løsning på problemet. Hvis du bruger planfader, og skaber et planfaderskab, vil pengene automatisk blive overført hver måned. På denne måde kan du støtte et godt formål, redde liv, og have en god samvittighed – Helt uden at skulle bekymre dig om at foretage betalingerne. Betalingerne bliver nemlig automatisk foretaget på autopilot så længe du godkender det.

leg

Hvad går pengene til?

Hvad går pengene til? Dette er et centralt spørgsmål, som vi synes det er vigtigt, at der gives svar på. Der har nemlig været tilfælde i fortiden, hvor virksomheder har udgivet sig for at være velgørende virksomheder, som hjælper folk i nød. Dette er vi selvfølgelig meget i mod, og det er derfor vi går ind for transparens inden for velgørenhedsbranchen. Hvis man f.eks. kigger på Unicef, kan man på deres hjemmeside aflæse, at de i skrivende stund bruger:

  • 76% af de indsamlede penge på at forbedre børns vilkår
  • 19,9% af de indsamlede penge på at investere i indsamling og salg
  • 4,1% på administration

Vi kan forresten varmt anbefale Unicef.

Vi er ved at løbe tør for ideer til, hvad vi skal skrive om på siden her. I må endelig gerne skriv en kommentar hvori I fortæller om, hvad vi bør skrive om her på siden.